Azi : 10.05.2021
   
L
M
M
J
V
S
D
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   

Evenimente pe ziua selectată (curentă)
27.04.2021 | Intrerupere furnizare apa in zona localitatii Mocrea
Astazi vor avea loc lucrari la reteaua de distributie in zona localitatii Mocrea. Pentru executarea acestor lucrari va fi intrerupta furnizarea apei potabile in intervalul orar 9 – 14 in localitatea Mocrea, la fabrica de cablaje Aptiv dar si la Hanul Moara cu Noroc. Compania de Apa Arad cere scuze celor afectati pentru disconfortul creat.

[detalii]


Evenimente

05.05.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 12.30 este intrerupta furnizarea apei potabile pe strazile: Laptelui si Faurilor (tronson cuprins intre Calea A. Vlaicu si Bogdan Voievod). In zona au loc interventii la un hidrant. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

05.05.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 16 este intrerupta furnizarea apei potabile pe strada Fragilor pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

28.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Compania de Apa anunta urmatoarele intreruperi de apa: Intre orele 10- 12 se intrerupe furnizarea apei potabile pe str. Islazului( tronson cuprins intre str. Grivitei si str. Ciorogariu) De asemenea, pana la ora 13 va fi intrerupta furnizarea apei potabile pe str. Avrig. Vor fi afectate blocurile: bl. C1 ( sc. A), bl. C2 ( sc. A, B), bl. F ( sc. A), bl. E ( sc. A, B) bl.2, bl.4, bl.6, bl.21,bl. 23, bl. 13, bl. 15, blocul nou si Gradinita. Intreruperile de apa sunt necesare pentru remedierea unor avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

28.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 14 se intrerupe furnizarea apei potabile pe str. Simion Popa si pe str. Cenad pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

27.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in zona localitatii Mocrea
Astazi vor avea loc lucrari la reteaua de distributie in zona localitatii Mocrea. Pentru executarea acestor lucrari va fi intrerupta furnizarea apei potabile in intervalul orar 9 – 14 in localitatea Mocrea, la fabrica de cablaje Aptiv dar si la Hanul Moara cu Noroc. Compania de Apa Arad cere scuze celor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

26.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 13 este intrerupta furnizarea apei potabile pe strazile: Orizontului, Ulmului si Dimitrie Tichindeal. In zona au loc interventii la un hidrant. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

21.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in Zimand Cuz si Utvinis
Joi, 22.04.2021, se va intrerupe furnizarea apei potabile in localitatile Zimand Cuz si Utvinis, in intervalul orar 9-14 pentru o interventie la aductiune. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

20.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 15 este intrerupta furnizarea apei potabile pe str. Gheorghe Doja ( tronson cuprins intre str. Pionierilor si str. Condurasilor) pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

20.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 12 este intrerupta furnizarea apei potabile pe str. Sever Bocu ( tronson cuprins intre str. Dambovitei si str. Bucuresti ) pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

19.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in localitatile Ghioroc, Paulis, Minis, Baratca
Marti, 20.04.2021, in zona localitatii Ghioroc vor avea loc interventii de cuplare a retelei de polietilena DN 315 in reteaua existenta. In intervalul orar 8-18, cand se vor desfasura lucrarile, va fi întrerupta funizarea apei potabile in localitatile: Minis, Paulis, Baratca si Ghioroc ( zona de la str. Crisan pana la iesirea din localitate spre Paulis). Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

14.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 12 este intrerupta furnizarea apei potabile pe str. Ceahlau ( tronson cuprins intre str. I. R. Sirianu si str. Varful cu Dor) pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

14.04.2021 -  Continua lucrarile de remediere a avariei din zona Ghioroc
Alimentarea cu apa ramane oprita in zona localitatilor Ghioroc, Paulis, Minis si Baratca. Datorita complexitatii lucrarii, timpul de rezolvare a avariei la conducta DN 600 mm este mai lung decat s-a estimat initial. Echipele de interventie ale Companiei de Apa Arad lucreaza continuu pentru reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. Compania de Apa Arad cere scuze tuturor celor afectati pentru disconfortul creat si le mulțumeste pentru intelegere.
[detalii]

13.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in zona Ghioroc Paulis
Echipele de interventie ale Companiei de Apa Arad lucreaza de peste 14 ore pentru remedierea avariei la conducta care alimenteaza cu apa potabila zona Ghioroc – Paulis. Datorita complexitatii lucrarii, timpul de rezolvare a acesteia este mai lung decat s-a estimat initial iar alimentarea cu apa ramane oprita in zona localitatilor Ghioroc, Paulis, Minis si Baratca. Compania de Apa Arad cere scuze tuturor celor afectati pentru disconfortul creat si ii asigura ca echipele de interventie fac tot posibilul pentru finalizarea interventiilor si reluarea furnizarii apei potabile la parametrii optimi.
[detalii]

13.04.2021 -  Interventie pentru remedierea unei avarii
Echipele Companiei de Apa Arad continua si astazi interventiile pentru remedierea avariei la conducta DN 600mm care alimenteaza cu apa potabila localitatile Ghioroc, Paulis, Baratca si Minis. Din cauza complexitatii lucrarii, este nevoie sa fie intrerupta furnizarea apei in zona si astazi. Sunt afectate localitatile: Minis, Baratca, Paulis si Ghioroc (zona de la str. Crisan spre localitatea Paulis). Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat, le multumeste pentru intelegere si ii asigura ca echipele de intervetie incearca sa remedieze avaria in cel mai scurt timp.
[detalii]

12.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
In intervalul orar 9.30-12.00 se intrerupe furnizarea apei potabile pe str. Castanilor ( tronson cuprins intre str. Ana Ipatescu si str. Cibinului) pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

12.04.2021 -  Interventie pentru remedierea unei avarii
Compania de Apa Arad anunta ca se intervine pentru localizarea si remedierea unei avarii care a aparut la reteaua de distributie. Sunt afectate localitatile: Minis, Baratca, Paulis si Ghioroc ( zona de la str. Crisan spre localitatea Paulis) unde alimentarea cu apa este intrerupta. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati de aceasta intrerupere si ii asigura ca echipele de intervetie se afla pe teren si incearca sa remedieze avaria in cel mai scurt timp.
[detalii]

09.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 18 este intrerupta furnizarea apei potabile pe str. Tudor Vladimirescu ( tronson cuprins intre str. Crisan si str. Andrei Muresanu) pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

08.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 10.30 este intrerupta furnizarea apei potabile pe str. Dimitrie Bolintineanu pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

08.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 14 este intrerupta furnizarea apei potabile pe str. Voinicilor la blocurile: C1, C2, C3, C4, C5, C6 pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

01.04.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 15 se intrerupe furnizarea apei potabile pe strazile: Varadiei, Papadiei si Somesului pentru remedierea unei avarii iar pana la ora 13 se intrerupe furnizarea apei potabile pe strada Zs. Moritz ( intre str. I. B. Deleanu si str. C. Negruzzi) pentru inlocuirea unor contoare. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

29.03.2021 -  Intrerupere furnizare apa in localitatea Vladimirescu
Pana la ora 16 se intrerupe furnizarea apei potabile in localitatea Vladimirescu pe strazile: Bisericii, Popa Sapcă si Improprietaritilor, pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

25.03.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
In intervalul orar 10-13, se intrerupe furnizarea apei potabile pe strada Faurilor, tronson cuprins intre str. Bogdan Voievod si str. Stefan Tenetchi, pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

23.03.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 14.30 se intrerupe furnizarea apei potabile pe strada Faurilor, pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

17.03.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 13 se intrerupe furnizarea apei potabile pe strada Varadiei, pentru remedierea unei avarii. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]

12.03.2021 -  Intrerupere furnizare apa in municipiul Arad
Pana la ora 16 se intrerupe furnizarea apei potabile pentru remedierea unei avarii pe str. Voinicilor la urmatoarele blocuri: Bl. 1 sc. A si B, bl. 2 sc. A si B, bl. 3 sc. A si B, bl. 4 sc. A, B si C, bl. 5 sc. A si B si bl. C1 sc A si B, bl. C2 sc. A si B, bl. C3 sc. A si B, bl. C4 sc. A si B, bl. C5 sc. A si B, bl. C6 sc. A si B. Compania de Apa Arad cere scuze abonatilor afectati pentru disconfortul creat.
[detalii]